RECENSENT GEZOCHT: DE MOORDCRUISE

Geplaatst door Josje Meertens op

Kan jij geen genoeg krijgen van thrillers? Haal je energie uit schrijven en delen van recensies? We zijn op zoek naar thrillerrecensenten voor DE MOORDCRUISE van auteur Lydia Albadoro.

Meedoen?

Laat ons voor a.s. vrijdag 17 februari weten dat jij dit boek wilt recenseren! Wellicht ben jij de gelukkige en kunnen we je verblijden met een recensie-exemplaar!  

Selecte groep

Lijkt het je leuk om dit boek te recenseren, zelfs voordat het is verschenen? Dan is dit je kans.* Wat is de bedoeling? Wij selecteren tien lezers, ruim voordat het boek uitkomt. Deze selecte groep gaat een recensie schrijven en deze plaatsen op de door ons aangegeven media: libris / bruna en Hebban. 

Hoe doe je mee?

Laat ons vóór 17 februari weten dat jij dit boek wilt recenseren. Wellicht ben jij geselecteerd en ontvangt je van ons een speciaal vooruit- exemplaar. De recensie plaats je op de bovenstaande linken.  Doe mee, wie weet ontvang jij dit spannende boek…

Let op de voorwaarden! Plaatsing van de recensie moet vóór 24 april 2023. *Kabook Uitgevers zal de geselecteerde ambassadeurs persoonlijk benaderen.

 

Stuur een mailtje naar: Meld je aan

 


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →